ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 300 γρ. κουάκερ
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. χυμό πορτοκάλι & λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
  • 20 γρ. μέλι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • 50 γρ. σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν μια μαλακή ζύμη.
  • Πλάθουμε μπισκότα ίδιου μεγέθους και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 12′.

Από τον σεφ Πασχάλη Ρεβύθη