ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 300 γρ. κουάκερ
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. χυμό πορτοκάλι & λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
- 20 γρ. μέλι
- 1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
- 50 γρ. σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν μια μαλακή ζύμη.
- Πλάθουμε μπισκότα ίδιου μεγέθους και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 12′.
Από τον σεφ Πασχάλη Ρεβύθη