ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 4 ασπράδια αυγού
  • 1 κρόκος αυγού
  • 40 γρ. μούσλι
  • ½ κουτ. γλυκ. κανέλα
  • 1 κουτ. σουπ. μέλι
  • 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. γάλα 1,5%
  • μήλο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τον κρόκο μέχρι να αφρίσουν λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε το μούσλι και το γάλα.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ψήνουμε και από τις δύο μεριές την ομελέτα μας για για 2-3 λεπτά.
  • Στο τέλος, αφού είναι έτοιμη, ρίχνουμε από πάνω το μέλι και την κανέλα. Αν θέλουμε μπορούμε να συνοδεύσουμε την κουακερόπιτα με μήλο ή άλλο φρούτο της επιλογής μας.

Καλή όρεξη!
Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα