ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 4 ασπράδια αυγού
- 1 κρόκος αυγού
- 40 γρ. μούσλι
- ½ κουτ. γλυκ. κανέλα
- 1 κουτ. σουπ. μέλι
- 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. γάλα 1,5%
- μήλο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τον κρόκο μέχρι να αφρίσουν λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε το μούσλι και το γάλα.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ψήνουμε και από τις δύο μεριές την ομελέτα μας για για 2-3 λεπτά.
- Στο τέλος, αφού είναι έτοιμη, ρίχνουμε από πάνω το μέλι και την κανέλα. Αν θέλουμε μπορούμε να συνοδεύσουμε την κουακερόπιτα με μήλο ή άλλο φρούτο της επιλογής μας.
Καλή όρεξη!
Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα