ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 ματσάκια ρόκα ή βαλεριάνα ή άλλη σαλάτα
- 100 γρ. ανθότυρο
- 4 κουτ. σουπ. βινεγκρέτ μπαλσάμικο
- 6 ντοματίνια
- 1 κουτ. σουπ. καβουρδισμένο κουκουνάρι
- 20 γρ. παξιμάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου το κουκουνάρι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, χωρίς καθόλου λάδι και ανακατεύουμε συνεχώς.
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τη σαλάτα. Τη βάζουμε σε ένα αρκετά μεγαλύτερο μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά, προσέχοντας να μην «τραυματίσουμε» τα φύλλα της σαλάτας.