ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 ματσάκια ρόκα ή βαλεριάνα ή άλλη σαλάτα
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 4 κουτ. σουπ. βινεγκρέτ μπαλσάμικο
  • 6 ντοματίνια
  • 1 κουτ. σουπ. καβουρδισμένο κουκουνάρι
  • 20 γρ. παξιμάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου το κουκουνάρι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, χωρίς καθόλου λάδι και ανακατεύουμε συνεχώς.
  • Πλένουμε και στεγνώνουμε τη σαλάτα. Τη βάζουμε σε ένα αρκετά μεγαλύτερο μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά, προσέχοντας να μην «τραυματίσουμε» τα φύλλα της σαλάτας.