ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 150 γρ. γάλα 1,5%
  • 150 γρ. κόκκινα φρούτα (cranberry, raspberry, μύρτιλα, βατόμουρα)
  • 150 γρ. αλεύρι ζέας
  • 100 γρ. αλεύρι μαλακό
  • 20 γρ. στέβια
  • 10 γρ. baking powder
  • 2 αυγά
  • 2 γρ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κόκκινα φρούτα, έτσι ώστε να μην μας διαλυθούν με το χτύπημα.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια του κέικ και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα