ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 150 γρ. γάλα 1,5%
- 150 γρ. κόκκινα φρούτα (cranberry, raspberry, μύρτιλα, βατόμουρα)
- 150 γρ. αλεύρι ζέας
- 100 γρ. αλεύρι μαλακό
- 20 γρ. στέβια
- 10 γρ. baking powder
- 2 αυγά
- 2 γρ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κόκκινα φρούτα, έτσι ώστε να μην μας διαλυθούν με το χτύπημα.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια του κέικ και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα